PO ČEMU SMO POSEBNI?
Naše vrednosti

  • VOLIMO DA UČIMO Od najboljih
  • U toku treninga – od svih
  • Od sebe – Najbolje se uči – predavajući

1.    STRAST  I  ENTUZIJAZAM
Naše vrednosti
Sve što radimo – radimo s entuzijazmom i posvećeno ljudima i njihovim emocijama ili ne radimo uopšte

2.    KREATIVNO
Naše vrednosti
Kreativno – interaktivno, učesnici treninga uče jedni od drugih, a ne samo od nas. Nema dva ista trreninga. Na team buildingu u okviru postojeće strukture kreativno i spontano dolazimo do praktičnih rešenja aktuelnih izazova.

3.    ZABAVNO, DUHOVITO

Znanje prenosimo kroz priče, metafore, anegdote, icebreakere u opuštenoj atmosferi. Snimamo filmove za treninge i sa treninga, naročito sa team buildinga.

4.    PRILAGODLJIVOST

Sve što radimo na poslu može da se primenjuje i kod kuće. Integrišemo elemente facilitacije, koučinga, psihoterapijskih modaliteta i apliciramo najbolje i nove praktične

5.    PRAKTIČNOST

Ispitujemo potrebe pre no što dizajniramo trening i uključujemo alate koji su, odmah sutradan nakon treninga, primenljivi na poslu.

6.    KOUČING KAO STIL ŽIVOTA

Stimulišemo emocionalnu inteligenciju, fokusirani smo na rešenje – soluciju, pozitivni stil razmišljanja i okrenuti budućnosti i zdravom životu. Reči su važne i pozitivan stav se može naučiti. Važan deo naše misije je uvođenje koučinga kao stila rukovođenja – snaga je u osnaženju drugih. I učenje na treningu je lakše uz koučing

7.    TIMSKI KOUČING

Timski koučing i timski rad objedinjujemo kroz team building radionice

8.    ISKUSTVO

25 godina rada sa menadžerima, psihijatrijskog iskustva i rada sa ljudima. Što smo stariji i iskusniji to smo mekši u mekim veštinama, jer najbolje se uči – predavajući.

9.    INTEGRATIVNO

Integrišemo sva znanja iz oblasti ekonomije, menadžmenta, psihologije, i zdravog života, dizajna i moramo reći i psihoterapijskih modaliteta kao što su NLP, REBT, psihodrama (roll play, zamena uloga), EMDR, koučing (individualni i timski)